Red Dead!

More Red Dead Redemption News & Previews

Gårdagen :)

Yo!

Jaaa...! Igår så spelade vi paintball, var riktigt skoj faktis, första gången man kör det utomhus och inte i någon jävla grotta som jag gjorde förut. Spelade ganska många matcher eftersom vi hade köpt in massor av extra kulor. Därimot tyckte jag att spelplanen var inte den bästa men det var helt ok, alldeles för få gömställen som man kunde sneaka bakifrån.

Fick också träffa Eriks syrras pojkvän för första gången, rolig kille faktis, påminner väldigt mycket om Erik som ante sa till mig också! ^^

Bilder från igår:



//Havve

Sleep sleep sleep!

Chill and grill dag har det varit!

Men imorrn blir det antagligen att dra in till stan och klippa sig där eller kanske någonstans närmre, får se hur det blir, men fan vad skönt det kommer kännas! Hatar ha så tjockt hår!

Sen på lördag! OUF! Ska bli gött med paintball!



Haha! Skulle vara nice och komma med en sån här! :)

//Havve - NÖJD IDA?!??!?!

Sköööönt!

Ledig Torsdag och Fredag! Kan inte bli bättre!

Får se vad man ska hitta på då! Hmm......!

På lördag blir det i alla fall paintball med Erik och Ante! Får se om jag blir frisk eller har pengar för det, men hoppas! Älskar spela paintball! :D

//Havve

Grymt trött

Nu blir det slaggish-time!

We are back on track!

Yes!

Jag och ante tog en liten brake från bloggandet, man har varit upptagen med massor av andra saker. Som ni ser så håller vi på uppdatera själva bloggen, håller just nu på fixa bakgrunden etc.....!

Vad är det som har hänt den senaste tiden?

-Valborg
-Studentskivan!!

Valborgn:

Yes, den här dagen var lite crazy. Åkte till väsby för att dra ut till någon random fest med Jonas, kommer inte ihåg mycket från den kvällen, men enligt Jonas så hade jag det roligt ;).

Två bilder från kvällen:


Studentskivan:

Jävlar vad den blev lyckad enligt mig! Jag hade i alla fall skit kul denna kväll och många andra tyckte detsamma som mig. Bjöds på underbart middag också, hur mätt som helst! :) Btw så var det Rock tema!

Bilder från kvällen:





Tack för en rolig kväll Te3 o NV3 och ni andra som var där! :)

//Havve

Tryck på F5

Då Uppdateras bloggen!

RSS 2.0