Puh!

Tränade i 1,30h idag. Jag börjar märka skillnad speciellt i armarna och ryggen. Ska lägga på mig 4kg muskler till sommaren!



Härlig bild på mig och Erik från i sommras x)

Att man orkar......

Jag fattar inte varför du skriver personliga saker på din blogg, liksom vem f*n bryr sig!? kanske dina närmsta vänner? men jag bryr mig iaf inte. Och sen ska du skriva saker en massa barnsliga saker på facebook, Out of my life? eeh  du va ju inte ens In my life hahaha xD


Perfect day!

Halloj!

Jävlar vilken härlig dag det har varit! Har varit ute hela dagen och byggt gokarten med gruppen jag är med i, fan vad vi jobbade effektivt och vi kom väldigt långt med skiten! Plus att solen sken och jag tyckte att det var varmt, så riktigt skönt var det att vara ute idag!

Senare på dagen fick jag ett samtal från The one and only Jonas! Handpeningen för Alanya resan betald! Ett steg närmre! Skönt!!! Fast måste fortfarande betala resten av resan, men det ordnar sig!

Imorrn ska man till en studentskiva också! Mer om det berättar jag sen!

Shit! Kom just på att jag missar både Djurgården och Barcelona imorgon!!! Aja, får be någon hålla mig uppdaterad!


Forza Barca! Forza Dif!

//Havve


Har tråkigt!

Idag så började jag 8.30 för att det var Nationella i skolan idag :( dock inte det riktiga utan bara en övning. Blev färdig halv tio så då taggade jag hemåt.
Fick Panik när jag kom hem eftersom det inte fanns nått att äta! Och min Nutella tog slut hur ska jag nu kunna klara mig! Ska tvinga morsan att köpa pizza idag, sen så ska jag nog troligen käka det i skolan imorn yummy!


Me like!


:(

Hej mina Älsklingaaar!

tjuu! Va ju hemma idag som sagt, och då passade jag på att träna,spela,plugga samt att äta mycket!
Har kollat på tv6 hela kvällen, asså 2 and a half men är ju seriöst det bästa programmet! man måste älska typisk grabb humor xD
Sitter iaf nu med ansiktsmasken på och ska snart sussa! Men först så blir det att läsa bridget jones dagbok -.- jag hör av mig senare och berättar hur boken är :P


Det snurrar!

Blev hemma idag..
Idag när jag skulle gå upp ur sängen så märker jag att det snurrar grymt mycket, känns nästan som jag är full. Så jag bestämde mig att stanna hemma över dagen.


Tennis

Igår så spelade jag och Pappa tennis i drygt 2 timmar.
Det va skitkul! länge sen ja skratta så mycket som jag gjorde. När vi kom dit till tennishallen så vare redan 2 st som stod och spelade, en äldre man kanske 50 bast och sen typ hans son som va 20. Shit va grymma dom va! dom servade lixom i kanske 120km/h och skrek som monster! riktiga Pros. Hahaha men på våran plan så spelar vi på dagis nivå, vi sprang runt och flumma bara ( om man jämnför med dom andra) och det roligaste var när pappa glodde på dom och försökte hämta insperation från dom, hahaah ja dog av garv så usla vi var jämnfört med gubben och sonen. Men men om kanske ett år så kommer man nog kunna spela på en högre nivå xD






Hahah xD

Helgen!

Yo!

Damn vilken galen kväll det var igår! Jag drog ut med Jonas och hans kompis Sandra och hennes kompisar också, det var riktig kul! Vi drog till Göta Källaren inne i stan, jag och Jonas trodde aldrig vi skulle komma in för det var 23+ ålder där, men som tur så kom vi in ändå! :)

Stället var helt ok och vi hade skit kul allihop. Men efter ett tag så drog jag på toa, sen när jag skulle ut därifrån så tar en vakt tag i mig och slänger ut mig från klubben? Anledningen till att jag blev utslängd var för att han påstog att jag var för berusad?! Hmmm.....  visst var jag påverkad men var fan inte full, menar att jag kunde kontrollera mig som jag brukar göra. Det roliga var att han själv höll i en jävla flaska och söp sönder :P.

Men efter det så drog jag och Jonas hem till Jonas, lite roliga saker hände under resan hem till honom, men pallar inte berätta det nu!

Idag har jag varit hemma hos Jonas till kl 16:00, vi åt lite hemma hos honom och senare på dagen fick jag följa med dom att kolla på ett hus som dom kanske får. Rätt så stort hus, därimot rätt så mycket saker att renovera men det ordnar sig! :)

Har gjort flera saker men orkar inte rabbla upp allt nu!

//Havve - Sliten! :P

Blev en 25:minutare

Sctheeekigt värre blev det idag, oh gosh va skönt det var. Blev faktiskt rätt så brun ( Me like!)
Nu blir det till att städa och träna lite sedan blir det nog utgång!

Grill Grill Grill!!!

Mjes mjes mjes!!!

Idag är det premiär för att grilla!! Woho, ska strax gå ner och starta grillen, sen jävlar är det bara grilla sönder kött! Mh mh mh!!! Kommer bli sån härlig dag idag, massor av planer! :)

Efter vi har grillat här och sånt så ska jag hem till Jonas senare på kvällen och grilla hos honom också!! Eller som han själv säger: "Idag ska vi grilla på min balle", balle = balkong för dom som inte fattar :). Det blir att grilla hela dagen idag då! GÖTT!!


"This is how we do in America!" <---- Bryans citat! (min kusin)!! :P

//Havve <--- The king of the grills! ;)

Hårprodukter

För alla som undrar så använder jag Got2b Spiked Glue när jag stylar mitt hår //Adde


Fredag!! :D

Äntligen är det fredag igen! :)

Fy fan vilken dag det har varit, gjorde ett Kemi prov idag som gick ok tyckte jag, lite svårt var det men man gjorde sitt bästa. Hoppas på ett G iallafall :). Sen efter kemi provet drog vi alla till datasalen, UBGs elevråd har arrangerat en tävling där olika lag ska göra olika saker som t ex en Pyramid av folk! :P

Det var jävligt skoj faktis, vi höll på hjälpa laget Team Mercy som ska försöka vinna hela tävlingen. Vi lyckades göra en pyramid av 15 personer, fick vara vid botten, lite tungt men funka! :)


"ni ser mig längst ner åt höger!"

Haha! Random men jävligt kul som sagt! :D

Sen imorrn blir det en skön dag! Ska chilla som fan sen på kvällen blir det att dra ut med Jonas och hans kompis Sandra tror jag hon heter :). Alltid lika trevligt att träffa nya folk! Hoppas alla får en bra helg! :)

//Havve

Våffeldagen!

Tjaa, idag så vare den officiella våffeldagen muums! Ja gillar våfflor som f**n!
Grädde, sylt och kanske en aning socker på det.
Imorn ere fredag! Yeeeey  tagga till!! Blir nog att festa för hela bunten ( om man nu hittar fest)

So true! :D

Tränade bort huvudvärken!

Alltså det är ganska komiskt hur träning hjälper en att må bättre, det botar deppressioner, osäkerhet och nu tydligen huvudvärk!?
Jag har varit förkyld och har haft ont i huvudet hela veckan, men det stoppar ändå inte mig från att träna!

Over and out/ Adde

Gahh! Prov på fredag! =/

Japp!

Har ett kemiprov på fredag, damn vad jobbigt det är, är verkligen inte taggad på att plugga alls! Har försökt men blir så jävla less bara ^^.

Fick också biljetterna till TE3:s och NV3:s skiva ;). Fast därimot är dagen lite b då den ligger på en måndag, många som jobbar dagen efter =/. Finns ingen tema ännu men hoppas det blir något bra ^^. Appropå Studentskivor så ska jag och Jonas på en nästa vecka, haha, berättar mer om det senare! :)

Nu ska jag försöka plugga!

//Havve


Onsdagar.......

Jaaa ni....... Onsdagar är alltid lika drygt för mig. Har världens längsta håltimme mellan svenska lektionen och Kemi lektionen, brukar alltid åka hem då. Dagen känns så jävla segt eftersom man bara har 2 korta lektioner som det är världens största mellanrum, vet att jag borde plugga då mellan dessa tider men det kommer aldrig hända! :P

Sen imorgon ska jag till tandläkarn kl 8:00 på morgonen vilket betyder jag måste vakna 6:20 för att hinna med bussen och skit, pallar inte :(. Men jag har aldrig haft hål i tänderna, men faktis så börjar känna att jag kanske har det nu ^^. VI FÅR SE IMORGON! :). Några fler som har aldrig haft hål i tänderna? För alla jag känner typ har haft det! :P


"Tänderna ser bra ut där tycker jag!" :P

//Havve

I <3 Bep


Alanya 2010 here we come!

Godmorgon folket!!!

Fy fan vad härligt att få ordning på allting, känns som allting går som det ska just nu och är hur glad som helst över det. I flera månader så har det snackas om Alanya här och där, måste ge creds till Isabel som har verkligen hjälpt till oss att hitta hotel där och givit oss så mycket information att man blir övertygad att åka dit, tack för det! :)

Idag mina damer och herrar! Ska jag och Jonas ordna till skiten och se till att vi åker till Alanya nu slutet av juli månaden, AWSOME!!!!

Btw! 11 veckor kvar till studenten, blev tvungen att nämna det! :P


"Havve is ready for anything! OH YEAH! :)"


//Havve

Its sick man!

Halloj!

Fan vilken skön helg det har varit, chillat som bara den :), behövdes. Igår var jag med Jonas och hans kompis Luula, väldigt trevlig :). Vi var inne i stan och kollade runt lite grejer, sen var det soligt och varmt, vi passade på att köpa någonting från Subway och sola lite ute, soft! Lite senare skulle jag och Jonas klippa oss, fett skönt, älskar ha kort hår! Fast därimot fick jag vänta på Jonas ett tag då det tog lång tid för honom att klippa sig, han och hans frisör höll också på diskutera vilket hårfärg han skulle välja, det var en lång diskution! :D

Sen efteråt drog vi och kollade lite kostymer som jag ska ha till studenten och framtiden, hittade perfekta kostymen! Jag och Farsan drog idag för att köpa den, vi köpte också skjortan, slipsen och skorna samtidigt, allt för 2900kr! Sweet!

Allting är klart, nu är det bara vänta tills den 4:e Juni :).



//Havve

Det försvann!

Har gått och funderat ett tag, det har varit svårt för mig. Men nu är det gjort, önskar att man kunde få det ogjort med det går inte. Jag känner mig naken osäker ja lite som en tonårs flicka i puberteten. Varför gjorde jag det! Hur kunde jag!? Nu i efterhand så känns det inte riktigt bra, mitt beslut är nu fyllt av ångest. Hur ska jag nu kunna fortsätta leva med denna ångest!


Jag tog bort skägget! //Adde

Drugs!

Idag så kom lite folk från en anstalt till skolan för att prata om droger och missbruk. Det var en kille som hette Leo som berätta om sitt liv, han hade varit med om en hel del kan man säga. Misshandlat folk, tagit en rad olika droger, slagit sönder ett hus, snott bilar. Hur som helst så prata han på om sitt liv i typ en timma eller så och berätta hur han fick hjälp med sitt missbruk.
Efter det så fick vi lite rast, och sen så skulle vi gå till klassrummet för att diskutera lite kring droger.
Det var ganska många som satt helt tysta och kolla ner i bordet när vi andra diskutera, och det va onödigt tycker jag, dom borde inte varit där om dom bara va helt tysta och inte gjorde ett skit men men, iaf så fick jag säga lite åsikter osv. Och en grej som jag tycker man hakar upp sig på är just droger som är OLAGLIGA. Helt ärligt, hur många är det som sitter hemma och röker på på helger osv, jag tycker att vuxna lägger fokus på fel saker. Det är alkoholen som ställer till med en massa problem, alkoholen är den största drogen enligt mig. Alkohol förbrukar vi och använder som en vardags sak, nästan som en rutin att när man skall ut och festa så ska man supa. Så jag tycker att det är alkoholen som borde uppmärksammas mer.

Keep on rolling them blunt's!

Forza Barca!!

Yes yes yes!!

Ikväll gäller det, Barca mot Tyska Stuttgard!! Efter söndagens underbara match av messis hat-trick så är jag säker på att Barca kommer vinna ikväll, fast jag säger det alltid för att jag älskar Barca! ;)

Champions League åttondelsfinal, Barca - Stuttgard, Camp Nou, Kl 20:00!! Missa inte ;)


"FORZA BARCA! FORZA BARCA!"

//Havve

Me <3 Saab


Grymt bra bilar, fantastiskt roliga att köra.
När jag och Havve skaffat körkort så blire dragrace  Volvo vs Saab det kommer bli Epic!
// Ante

Ge mig sommar!

Guten abend!
På senaste tiden har jag börjat längta efter sommaren. Det kan bero på för att jag har börjat planera in vad som skall hända på sommarlovet. Allt är inte klappat o klart men förhoppningsvis så går allt som planerat. Vintern är dock redan över även fast snön finns kvar, jag tycker hur som helst att det har varit en wünderbar vinter med mycket kyla! Me like!!


Bild som ja tog i sommras :D

Hej!


Big fail on Pernilla!

Hej där!
I fredags så var jag (adde =) hemma hos johanna som hade FF yeeah!  Det blev en rätt chill fredag med mys, tv spel och en sjukt massa bastande! och nu när jag har vant mig litegrann så kanske jag kan ta och basta me Mega Finnen Jonas!

I lördags så hängde jag med Morsan till Ikea i kungens kurva, det va helt okej. Sedan så fick ja skjuts hem till Juunäs  feta crib! där det bjöds på vin och chips!
Blev dock lite besviken när vi kolla på melodifestivalen, för jag ville nämligen att Salem skulle ha vunnit. Men men Sveriger hamnar ju alltid dåligt till nu förtiden i den stora tävlingen.

Idag så vakna ja upp hos Jonas och hade faktiskt inte ont i ryggen ( jag sov på en bäddsoffa som kallades bulan) och jag Jonas och Fanny käkade en grymt god frukost och sedan kollade vi på populär musik från vittula, haha skit rolig film xD

Här kommer lite random Blider:

Skolans tyngsta macka! Fullspäckad med nyttigheter så som 50g smör, potatis, fläskfile och en massa kryddor



Schteeek hemma hos Jonas!



En cool Therese!

What up dawgs!

Damn jobbig vecka det har varit, upptagen 24/7, längesen man varit så stressad men men, ingenting man kan göra åt det! Därimot har man chillat som fan denna helg, grymt skönt!

Fredag: Brorsan kom förbi hem till oss, självklart så nördade vi oss med Xbox ;). Ingenting mer än att jag chillade bara....!

Lördag: Jag, brorsan(Luis) och farsan åkte in till stan för att kolla på kostymer för mig som jag ska ha till studenten! Damn vad dyrt det är!!! Men jag köpte inget denna gång, näst nästa helg ska jag köpa det!

Efter det åkte jag hem för att förbereda mig till att åka till Väsby, mjes! Hem till Mr.Junnnäääzzz! Ante hängde med också, vi kollade på Melodifestivalen, alltså haha, galet det blev på slutet :D, vi hejade på både Anna och Salem, men bara en kunde gå vidare, men det var skönt att det blev Anna ändå!

<---- hahaha! Vad ska man säga! :P
Ps: Pernilla kom sist!!! Ante kommer lägga upp en bild snart på det!! :D

Söndag: Sov över hos jonas, fast drog därimot tidigt för farsan skulle hämta mig och vi skulle vidare till Uppsala för att hälsa på brorsan och hans katt för första gången :D. Jävlar vilken galen katt! Vill leka 24/7, klättrar på ens ben med sina vassa klor, ja..... den var helt hypad! :P


"Haha, den blev trött efter ett tag!"

//Havve

Det närmar sig!!!

Oh yeah!!! Vi fick studentmössan idag, kändes så jävla skönt för att då vet man att snart är hela skiten över! :)

Lite bilder på sakerna jag beställde!!



//Havve - The student soon!!! OH YEAH!

Failblog . ORG!

Stressade som bara den till skolan idag, höll på att försova mig. Och när det var 5 min kvar mot skolan, ja då insåg jag att jag var 1.5 h förtidig. Men som tur e så var Tess i skolan hahah hon skulle haft en körlektion men den blev inställd!  Fail!!


Nya designen!!!

Japp!! Som rubriken säger så är den nya designen färdig, fast innan jag håller på fiffla med den så vill jag höra vad folk tycker, kommentera och ge oss fler förslag/kritiker om den nya designen!



//Havve

Yoo!

Hellu,  här sitter jag och chillar. Det har varit en lugn dag idag faktiskt, en bra start kan man faktiskt säga.
Fast det som sög mest på hela dagen var att dom serverade skit äcklig korv i skolan, den hade liksom 4 olika nyanser, rosa,brunt,grått etc. Fast ja gick till grillen me Carro och Frida och beställde lite pommes ( grymt gott!). Imorn bär det av mot Kulturhuset med klassen, de kommer bli grymt soft 8) 
Nu blire lite workout! Peace out! //Adde

Sportlovet!!

Tjenare gott folk!!!

Detta är en mega update, alltså mycket text! :)

Det har varit en grymt roligt lov! Alla planer som jag skulle göra blev gjort! Onsdag-Torsdag så var jag hemma hos brorsan och han visade mig runt Uppsala, studentstad! Eftersom jag har tänkt och fortsätta plugga vid Uppsala så var det skönt att se hur det var där. Efter det visningen drog vi hem till honom för att gamea lite xbox ^^! Vi väntade på hans flickvän som skulle komma hem från jobbet, sen drog vi alla tre ut för att käka! Grekisk resturang, mmm.....!! Sen efter det så drog vi tilbaks till deras lägenhet och kolla på film resten av kvällen.



På torsdag åkte jag och brorsan hem till oss, sedan blev det utgång för mig igen med ante, vi skulle hem till Tina då hon hade fest. Fick träffa folk som jag har inte sätt på länge så det var kul, kommer troligen ta kontakt med dom igen snart.


Sen på fredag var det dags igen för en lång resa till Västerås då jag skulle träffa en polare till mig och fira hans födelsedag, hade hur kul som helst! Vi drog och kollade på Stand up: Shan The Man Atci!! Han var hur grym som helst, han drog några gamla skämt som han gjorde om från Stockholm live, men därimot var det många nya skämt så det var hur underbart som helst! Lyckad kväll!!!

På lördag drog vi och fortsatte fira hans födelsedag, vi spelade faktis Paintball!!! Det var första gången jag körde det, fy fan vad kul det var! Men samtidigt, fy fan vad ont det gjorde!!!! :D Hela min vänstra hand hade blivit ihjäl skjuten, så hela handen svullna typ! Sen har jag lite blå märken på kroppen, men det var fan i mig värt det, blir lätt att göra om det på sommarn!

Senare på kvällen så var det planerat att Jonas och Isabel skulle komma förbi hem till mig, vilket dom gjorde. Vi kollade på en film som heter "Populärmusik från Vittula", hur skön som helst ^^. Efter det blev det Sauna(bastu), måste bara påpeka att man märker att Jonas är en jävla finne! :P Han verkligen ökade temperaturen som bara den!!! Jag och Isa pallade inte så mycket som han gjorde, damn monster!!! :D Det blev en riktigt skön chill kväll.

<--- Ägd jonas! :)

Därimot så fick jag ingen sömn inatt, skulle egentligen följa med brorsan och hälsa på hans nya katt som han och hans flickvän har fixat, men jag var för trött och orkade verkligen inte, plus att isa och jonas blev tvungen att vänta på buss/tåg så jag hängde med dom ut och käkade lunch, men mådde fan illa för jag hade inte sovit någonting.


"The kssst kssst kitty cat"

Men det var lovet iallafall!!! Lyckad lov! Det närmar sig studenten, sweet!! :D

//Havve



Tjoo!!

Kom nyss hem! Va ju me Johanna och Felicia hela kvällen, och vi dansa till fjortis musik, kolla notting-hill (Ofc!) och tjejerna busringde en massa killar haha.


Nyktra tjejer!?   ( jaa det var dom :D )


Bangerbooi!

Ja nu vare min tur att vara bangare, är hemma hos Johanna i kallhäll me Felicia, och vi festar galet!
Over and Out! //Adde


Me like!

// Adde :P


Grr!!

Go kväll!  Hur står det till?  haha ja driver,  Idag så vakna ja upp med en fet huvudvärk och en gnällande Javier som ville hem ( Han sov över)
Och gårdagen vill jag inte ens tala om, det va katastrofalt. Mår sällan dåligt men igår blev ja så grymt besviken, men men det är bättre nu. Man ska alltid tänka framåt och aldrig kolla bakåt!!





Så här kände jag mig igår!!  Grrr


hahah Bästa!!

Garvar alltid när ja ser denna!
Chappelle's Show  
Ying Yang Twins on MTV Cribs
www.comedycentral.com
Buy Chappelle's Show DVDs Black Comedy True Hollywood Story

Bilden :D

Tjoo!  här kommer bilden som havve verkligen ville att jag skulle publicera!


Prop Dylan




En kompis till mig bad mig att lyssna på den här artistens låtar, LOVE IT!!!
Han får 9/10!!!
//Havve

Början av lovet!

Yo yo yo!

Längesen man skrev något här, tänkte att det var dags! Har varit lite busy denna helg då jag har övningskört och kollat OS rätt så mycket, sen lite andra små grejer som man behövde fixa.

Men idag så var jag hela dagen med Ante och Erik(igår också). Vi drog in till stan rätt så tidigt för att (Antes sture p snack) "shoppa". Det är alltid lika roligt att hänga med dessa grabbar då vi alltid hittar på någonting roligt tillsammans :).

Sen efter det så drog vi och kolla på bio, "I love you Philip Morrison" hette filmen som vi kollade på. Den som hade huvudrollen på den filmen var Jim Carrey, men måste faktis säga att han har gjort bättre filmer än denna. Tyckte filmen var okej, men tyckte humorn var lite torr på filmen, han kan göra bättre än så tycker jag! Men Erik och Ante gillade den iallafall!

Vi såg också trailern för Robin Hood, Russel Crowe är den som spelar Robin Hood, måste erkänna att trailern var riktigt tung! Plus att det är regissören som ligger bakom Gladiator som gjort den, trailern påminde ganska mycket om Gladiator, kan detta bli den bästa Robin Hood film som släpps?!?

Vi hade tänkt iallafall dra och se den på bio någongång, om folk vill hänga med, be my guest! :)


Russel Crowe, grym skådespelare!

(Ante lägger upp en bild som han har på mig imorgon.... undrar vad fan han har tagit nu! :P).

//Havve

And off we go!

God eftermiddag! Idag blir en rätt så hektisk dag. Ska hinna åka till stan och shoppa, käka, gå på bio sen efter det ska ja hem och fixa med en data som ja ska få låna sen efter det ska ja till farsan och så ska i köra lite tennis! Me like!   // Ante

RSS 2.0